Sök
Stäng denna sökruta.
Sök
Stäng denna sökruta.

iS Clinicals Youth Intensive Crème – Håller vad namnet lovar!

iS Clinicals Youth Intensive Crème är verkligen en exceptionellt fyllig och skön hudkräm Som så många andra krämer reducerar den fina linjer och rynkor så vad är det då som gör den så unik?
iS Clinicals Youth intensive crème reducerar fina linjer och rynkor tack vare sin kraftigt återfuktande egenskap och återuppbyggande effekter. Den här förnyande och föryngrande hudkrämen är också gjord av de renaste botaniskt utvunna antioxidanter, förnyande syror och tillväxtfaktorer som man kan hitta. Den ger en långvarig känsla av välbehag och huden hålls fuktig upp till 24 timmar. Youth Intensive Crème slätar snabbt ut och stramar till huden på samma gång som den ger huden en underbar lyster.  Fördelarna med Intensive Crème är: 

  • Ger kraftfull och långvarig fukt i upp till 24 timmar.
  • Utjämnar snabbt fina linjer och rynkor.
  • Stimulerar produktionen av kollagen och elastin.
  • Ger skydd mot antioxidanter och tillför huden närande ingredienser.
  • Exfolierar skonsamt och förbättrar hudens nyans och ton.
  • Stärker hudstrukturen och förbättrar hudens elasticitet.

 

Aktiva Ingredienser i Youth Intensive Crème

  • Vitamin C (Tetrahexyldecyl Ascorbate): Stärker och boostar hudens naturliga antioxidantnivå och kollagenproduktion. Är åldersfördröjande och skyddar mot UV-ljus.
  • Hyaluronsyra: Är en kraftfull naturlig fuktbindare som hjälper till att reglera hudens fuktnivå. Binder upp till 1800 gånger sin molekylvikt i vatten. När mikrosfärerna kombineras med vatten i huden absorberar de vattnet och exploderar som små svampar och fyller upp rynkorna och linjerna. 
  • Copper Tripeptide Growth Factor:  Stimulerar syntesen av kollagen i huden och motverkar på det sättet hudens åldrande. 
  •  Superoxide dismutase: Ett antioxidantenzym som skyddar mot fria radikaler.

För Vem passar Youth Intensive Crème? 

Den passar till alla hudtyper. För mogen eller i förtid åldrande hud och hud som behöver extra mycket fuktighet, näring och vård. 

Så här Använder du Intensive Youth Crème 

Rengör huden med iS Clinicals rengöringsmedel. Torka huden och applicera serum om du använder det. Efter det applicerar du  sedan en liten mängd av Youth Intensive Crème. Kan med fördel användas på morgonen och kvällen.

För mera information eller frågor kring produkten eller annat kontakta oss gärna på info@carehudvard.com eller ring oss på 031- 12 10 13. Du hittar också mera information om iS Clinicals Youth Intensive Crème här.