Sök
Stäng denna sökruta.
Sök
Stäng denna sökruta.

Active Serum från iS Clinical – Ett Magiskt Serum!

Active Serum från iS Clinical är en av de mest avancerade hudvårdsprodukter som finns på marknaden! Active Serum innehåller 13 olika aktiva ingredienser och alla av dem har testats kliniskt. När iS Clinical säger att Active Serum jämnar ut fina rynkor och linjer så gör det verkligen det. Och det redan efter att du använt det i ett par dagar!  Hur effektivt serumet är känner man snabbt när man applicerat det. Huden får en stickande och kittlande känsla och man kan riktigt känna hur huden aktiveras och blir fräsch! Det fina med iS Clinicals Active Serum är att det passar för alla hudtyper. 
 

Hur använder du iS Clinicals Active Serum?

Det är viktigt att man rengör huden ordentligt före man applicerar iS Clinicals Active Serum på ansiktet och nacken. När ansiktet är rengjort och torrt applicerar man en liten mängd av serumet. Serumet känns lite som vatten när man tar det i handen så att applicera en liten mängd är lättast att ta det genom pipetten och prövar sig fram till vad som känns bekvämt. Du kan börja med att fylla halva pipetten. 
När serumet väl är applicerat på ansiktet och nacken så torkar det nästan genast och man kan applicera dag eller natt krämen direkt på huden. Serumet får bästa resultat om det om  det kombineras med fuktighetskrämer. Du kan använda det på morgonen och kvällen. 
 

Verksamma ingredienser i iS Clinical Active Serum

Några av de verksamma ingredienserna i iS Clinicals Active Serum är Arbutin & Svamp extrakt som hjälper till att minimera ojämn hudton samtidigt som det ger en bra lyster. 
En annan är pilbark extrakt som exfolierar huden och rengör porerna på djupet. Blåbärs extrakt är naturligt exfolierande och med naturligt fuktgivande egenskaper. Sockerrörsextraktet bidrar till att huden förnyas. 

Är iS Clinical Active Serum värt sitt pris? 

Active Serum ligger lite högre upp på prisskalan men är definitivt värt sitt pris! Bara genom att testa det kan du uppleva skillnaden på din hy före du använde Active Serum och efter att du började använda det. Det underbara med iS Clinicals Active Serum är nämligen att det inte spelar någon roll vilka hudbesvär du har. Active Serum förbättrar märkbart huden oberoende av grundproblematiken. 
Vill du veta mera om våra erfarenheter med iS Clincal Active Serum, tveka inte att kontakta oss på 031 – 12 10 13 eller mejla oss på info@carehudvard.com du an också läsa mera om det här.