Select Page

Tack för en super behandling! Har känt mig så vacker hela veckan. Nu kan jag inte låta bli att boka in mig på en Duo de luxe igen.
Jag kan inte tänka mig att gå till något annat ställe än Care hudvård. Helt fantastiskt! Jag har under åren gått hos många olika hudterapeuter, men aldrig varit så nöjd som jag har varit hos Care. Otroligt duktig och trevlig personal! Jag kan varmt rekommendera dem!
Jag är en nöjd kund som går på Care. Stämningen är harmonisk och lugn. Vill man ha en föryngrande effekt på huden, kan jag varmt rekommendera behandlingen Deep Skin. Den ger lyster, spänst och en synbar skillnad. Jag har även provat NBE 1000 som också är en underbar behandling. Känner mig alltid trygg och väl omhändertagen hos tjejerna på Care hudvård.
Jag har varit kund i många år och kan varmt rekommendera Care hudvård & make up. Kunniga och underbart härliga människor som ger dig många olika och väldigt sköna behandlingar. Bra produkter som man kan handla med hem. Bästa stället för vardagslyx!
Om du söker en salong i Göteborg som kan ge dig avancerad hudvård med synliga resultat utan risker, så kan jag med värme rekommendera Care hudvård. Salongen har funnits länge och du kan tryggt låta den proffsiga personalen skräddarsy behandlingar efter dina individuella behov!
Fräscht ställe, förstaklassiga behandlingar och en fantastiskt trevlig och kunnig personal. Märks när personalen brinner för det de gör både genom sevice och resultat. Behandlingarna är avslappnande och resultatet är suveränt även om man går dit en gång eller väljer att upprepa behandlingarna för ett ännu bättre resultat. Ska man unna sig en behandling någonstans, är detta ett ställe att rekommendera. Bara positiva intryck!
Jag ser alltid fram emot mina besök på Care hudvård! Personalen är kunnig, insatt och har allt fokus på kunden. Det känns tryggt. De anpassar behandlingar efter min huds olika behov från gång till gång. Jag är alltid nöjd när jag går från Care och jag ser och känner på min hy att behandlingarna ger resultat!
Jag går regelbundet på Care hudvård och gör olika behandlingar. Känner mig som en ny människa när jag går därifrån! Hudterapeuterna behandlar en proffesionellt och vänligt. Stämningen är lugn och mysig. Bara positivt!
På Care hudvård känner jag mig alltid välkomnad av glada tjejer! Efter behandlingarna jag gör blir jag både fin och avslappnad. Lugn och harmonisk miljö råder på salongen.
När man kommer till Care blir man alltid trevligt och personligt bemött. Jag blir alltid supernöjd med alla behandlingar jag gör på salongen. Stämningen är trevlig och harmonisk. Rekommenderar varmt!
Min hy blir så mycket bättre när jag gör hudslipningar på Care. Personalen tar sig alltid tid för kunden och jag känner mig alltid lugn och trygg i tjejernas händer!
På Care bemöts man alltid vänligt och omtänksamt. Behandlingarna jag gör på salongen utförs noggrant och detta avspeglar sig i resultatet. Jag är alltid nöjd när jag lämnar! Ett bra team!
Jag är kund sedan länge på Care. Jag blir alltid varmt välkomnad när jag kommer. Terapeuterna på salongen är mycket proffsiga och engagerade i det de gör! Jag blir alltid över förväntan nöjd med resultatet efter min behandling och stämningen är väldigt trivsam och harmonisk på Care.
Proffsig och trevlig personal! Brukar göra Eyestar hos Therese och blir alltid lika nöjd! Hon lyckas alltid få fransarna riktigt fint böjda. Rekommenderar varmt denna salong!

carehudvard.com