Select Page

Hudvård

Ansiktsbehandling och hudvård i vår salong i Göteborg

Huden är vårt största organ. Här visas det hur vi mår och hur vi sköter oss.Mycket har vi genom våra arvsanlag, men det finns en hel del vi kan göra själva för att påverka vår huds utseénde.

[youtube id=”S7D92awJ7nk” width=”600″ height=”350″]

Genom regelbunden hudvård och ”rätt” produkter kan du förbättra din huds förutsättnngar avsevärt.

Även om du har en känslig hud och reagerar på både yttre påverkan som ”fel” produkter, finns det hjälp att få hos en hudterapeut.

Vi hudterapeuter hjälper dig att hitta rätt i djungeln av hudvårdspreparat, för den bästa lösningen av din hudvård i Göteborg.

Vårt ansikte utsätts dagligen för många påfrestningar. Exempelvis Uv strålning, vind, kyla, värme, luftkonditionering, dataskärmar, luftföroreningar med mera. Därför är det så viktigt att skydda huden med bra hudvårdsprodukter och reparera den genom att göra regelbundna ansiktsbehandlingar. Var försiktig med solen. Använd alltid solskydd dagtid! Även på vinterhalvåret. Dagens fysikaliska solskyddscremer skyddar mot fria radikaler, som bryter ner våra celler. Detta också för att undvika pigmenteringar.

Vi har även andra komplementerande behandlingar såsom ansiktsbehandling, manikyr, pedikyr, vaxning, makeup och hårborttagning i Göteborg

carehudvard.com