Sök
Stäng denna sökruta.
Sök
Stäng denna sökruta.

Håll kvar den fräscha sommarlooken året runt

Tänk så fräscht det känns när man har lite färg på kroppen! Den där känslan på våren när vår solen tonat huden och man är på något sätt vid liv igen. 
Nu när hösten sätter in och solens strålar blir allt längre och blekare kan du enkelt behålla den fräscha naturliga sommarlooken med vår Marc Inbane solmassage. Du kan välja att få den underbara sommarfärgen i ansiktet eller både för kroppen och ansiktet. Glöm tidigare erfarenheter av morotsfärgad hy eller den speciella typiska lukten av brun utan sol. 

Brun utan sol genom tiderna

Ni som är lite äldre minns kanske när Coppertone kom. Vilken revolution det var. Ni som prövat använda krämen minns kanske att den var tjock och att man blev mera orangefärgad än brun. Men de var alltså först med att använda ämnet dihydroxylacetone, det ämne som gör huden brun, i skönhetsprodukter. De marknadsförde den revolutionerande krämen med slogan ”bli brun medan du sover”. Det här var alltså på 1960 talet. 
Nästa genombrott kom genom Estée Lauder och det var 1997. Det var en kemist på Estée Lauder som gjorde en formula som inte lade sig på ytan av huden utan gick djupare ner i hudlagret. På det sättet blev hudtonen jämnare brun. Estée Lauder var också det företag som tog det första patentet på det ämnets kosmetiska formulering. 
Wikipedia säger så här om brun utan sol produkter; “I stort sett samtliga på marknaden förekommande Brun utan sol-produkter innehåller det naturliga sockerämnet DHA, vilket vid applicering på kroppen reagerar med protein i huden och färgar då det översta hudlagret.”

Marc Inbane Solmassage

Marc Inbanes Natural Tanning mousse, som vi använder i den här behandlingen,  ger en jämn och naturlig färg. Den anpassar sig efter hudens ton och luktar inte. Den ger också en riktigt fin lyster. Den har också en annan positiv effekt på huden. Marc Inbanes högteknologiska formula som innehåller naturliga ingredienser som ger fukt hjälper inte bara till att ge den solkyssta looken men håller även huden mjuk och smidig. 
SLMW Hylauronic är den ingrediens som tränger djupt ner i huden och som gör huden så len och smidig samtidigt som den ger ett solkysst resultat utan fläckar eller ojämnheter. Den håller också länge, upp till 7 dagar efter behandlingen. 
När vi gör solmassage behandlingen så masserar vi dig först med scrub. På det sättet får vi bort alla torra och döda hudceller som finns. Det är också grunden för ett jämnt och fint slutresultat.
Varför inte satsa på en höst där du känner dig lika fräsch som du gör under sommaren? Pröva på vår Solmassage med Marc Inbane och märk skillnaden! Du kan läsa mera om våra behandlingar om du går hit och enkelt boka en solmassage om du följer den här länken.