Sök
Stäng denna sökruta.
Sök
Stäng denna sökruta.

ERBJUDANDE: Köp en professionell peeling från Dr Dennis Gross och få en unik dagcrème på köpet samt fri frakt!

Inför sommaren som stundar

Äntligen har solen börjat visa sig och plusgraderna börjat smyga sig på. Nu har vi ljusare tider framför oss och sommaren runt hörnet.

I och med detta vill vi kunna njuta av värmen utomhus och samtidigt ha vår hud i åtanke. För mycket solljus har som vi vet en negativ påverkan på vår hy och därför vill vi passa på att ge dig ett riktigt bra erbjudande!

Dr Dennis Gross Overnight Texture Renewal Peel är en professionell peeling för hemmabruk som återfuktar intensivt. Den lämnar inte bara en exklusiv och högkvalitativ finish på din hud utan du får även en spänstigare och jämnare hudstruktur. Produkten minimerar rynkor och motverkar pigmentförändringar samt stimulerar hudens förnyelseprocess.

Produkten appliceras över natten och används cirka 1–2 gånger i veckan. Använd alltid en produkt med minst SPF 30 efteråt.

På köpet får du en unik dagcrème med SPF 30!

DR Dennis Gross Light Weight Wrinkle Defence är en lätt dagcrème som skyddar dig från solens strålar. Med ett solskydd på SPF 30 och ett fysikaliskt skydd som motverkar UV-strålar att tränga in i din hud kan du vara säker på att denna dagcreme gör jobbet. Inte nog med det, Light Weight Wrinkle Defence minimerar även rynkor och fina linjer, samtidigt som du skyddas mot skärmarnas blåa ljus.

Denna dagcrème till ett värde på 595 kr får du som gåva vid köp av Dr Dennis Gross Overnight Texture Renewal Peel. Dessutom bjuder vi på frakten oavsett hur mycket du handlar för. 

Ta tillfället i akt att unna dig två unika och kvalitativa produkter till priset av en, nu när sommaren stundar. Dessutom till ett väldigt förmånligt pris!

Skynda till vår webbutik innan produkterna tar slut! Fri frakt oavsett hur mycket du handlar för när du nyttjar detta erbjudande!

(Erbjudandet gäller till och med 31 maj 2023 eller så långt lagret räcker.)

DR DENNIS GROSS LIGHT WEIGHT WRINKLE DEFENCE, SPF 30, 50 ML

På köpet får du den unika dag-/solcrèmen DR Dennis Gross Light Weight Wrinkle Defence.