Sök
Stäng denna sökruta.
Sök
Stäng denna sökruta.

Black Friday hos Care Hudvård & Makeup

Black Friday är något vi alla känner till. Få kanske vet att Black Friday är ett fenomen som är över 30 år gammalt men som tog fart på allvar i Sverige runt 2010. Black Friday har sedan dess blivit något av en inledning på den festliga tiden av året eller julsäsongen. Black Friday infaller den 27/11 i år och är kanske den allra största rea dagen på hela året.  Nu går dagen också under namnet Black Week med rea under hela veckan. Något som vi på Care Hudvård & Makeup har hakat på!  

Black Week hos Care Hudvård & Makeup

Vi firar Black Friday här på Carehudvard.com  hela vecka 48! Black Week från måndag 23/ 11  till och med söndag 29/11! Passa på att handla i Webbshoppen! 
-20% på alla produkter. Rabatten dras av i kassan. Uppge bara koden Black Friday så dras rabatten av.
Passa på fynda bland några av våra fantastiska hudvårdsprodukter. Varför inte ta tillfället i akt och prova på iS Clinicals Active Serum ? Det är en av de mest avancerade hudvårdsprodukter som finns på marknaden!  Active Serum innehåller 13 olika aktiva ingredienser och alla av dem har testats kliniskt. När iS Clinical säger att Active Serum jämnar ut fina rynkor och linjer så gör det verkligen det. Och det redan efter att du använt det i ett par dagar! 
En annan produkt som är fantastisk är Cliniccares Cleansing Foam,  ett koncentrerat vegetabiliskt rengöringsskum, som lämpar sig för alla hudtyper, även torr och känslig hud. Det fina skummet avlägsnar skonsamt  alla orenheter såsom talg, makeup rester etc. från huden. Den innehåller dessutom flera mjukgörande ämnen som håller huden väl fuktad och gör att du känner dig fräsch, len och mjuk hela dagen! 
Känner du att området hals och dekolletage börjar vara i behov av lite kärlek och omsorg så har vi oslagbara  iS Clinicals Neck Perfect Complex krämen. Den är utrustad med kraftiga antioxidanter som ger ett synligt lyft för både hals och dekolletage! Den här revolutionära krämen slipar smidigt bort fina linjer och rynkor. Detta  på samma gång som den drastiskt förbättrar huden och ger mer lyster och ungdomlig ton.
De här och många andra produkter hittar du i vår webbshop och i salongen. Osäker på vilken produkt som passar dig bäst? Kom in till oss och diskutera eller mejla oss på info@carehudvard.com så hjälper vi dig hitta rätta produkter för din hy! 
Tack för att Du handlar hos oss!🥰