Select Page

Hudföryngring

NBE 1000 ger hudföryngring på ett naturligt och unikt sätt

NBE 1000  är ett mycket exklusivt elektromagnetiskt system som ökar näringsupptaget och syretillförseln till cellerna. Huden fungerar normalt som en naturlig barriär och hindrar främmande ämnen från att tränga in i kroppens egen organism. För att aktiva substanser som appliceras på huden skall kunna tränga ner under det övre hudlagret och verka på djupet måste krämen passera Stratum Cornium. Detta är nu möjligt med de specialutvecklade produkterna tillsammans med NBE 1000. De aktiva substanserna slussas ända ner genom epidermis vilket resulterar i fantastiska resultat.

Med hjälp av radiofrekventa vågor ändras spänningen i kroppens celler och skapar vibration. Det gör att kanalerna öppnas upp i huden, vilket möjliggör för krämerna att gå ner på djupet och arbeta. Det är kombinationen av krämen tillsammans med NBE som ger de enastående effekterna och ett mycket långvarigt resultat uppkommer redan efter några få behandlingar.

custom wedding dresses

Resultatet efter två behandlingar med NBE1000
Bilden är inte redigerad eller manipulerad på något sätt.

Effektiv och säker metod
Behandling med NBE1000 sker med mycket hög säkerhet och riskerna för brännskador eller andra behandlingsskador är obefintliga. Detta eftersom maskinen inte använder laserljus eller andra aggressiva metoder som kan skada huden.

Behandlingarna
Behandling med NBE utförs genom att en specialutvecklad kräm för respektive behandlingsområde masseras in i huden med cirkulerande rörelser med hjälp av en applikator. Detta gör huden slätare och spänstigare och mer elastisk. Applikatorn har ett hygieniskt skydd av plast som enkelt kan rengöras och bytas ut. Med NBE utförs multifunktionella och effektiva behandlingar med långvarigt resultat som också ger snabbare självläkning.

Priset per behandling är 950 kr. Vid köp av kur x10 (vilket rekommenderas för bästa resultat) erhålles en rabatt på 15%. Då blir priset 807,50 kr per behandling. Vi kan erbjuda räntefri avbetalning på ett år med Wasa kredit.Kontakta oss så hjälper vi dig!

Deep Skin

Nya NBE Deep skin ger häpnadsväckande resultat redan efter första behandlingen och är ett perfekt kompliment till NBE 1000. Den arbetar främst med att avlägsna döda hudceller och andra synbara skador orsakade av miljöpåverkan. Den fungerar väldigt bra på ärr, djupa rynkor/linjer och pigmenteringar. Behandlingen går till som så, att först görs en lätt hudslipning följt av en infuser som är en mild men mycket effektiv form av “Micro needling”. Här skapas tusentals små microkanaler ner till dermis, 1,2 mm. Här slussas sedan specialutvecklat serum ner som bl.a innehåller Hyaluronsyra. Med Deep skin arbetar vi främst med ytstrukturen. NBE1000 arbetar via radiofrekvens/hertz främst genom att bygga upp huden och skapa spänstigare och mer motståndskraftig hud genom ökad Collagen och Elastinproduktion. Dessa två behandlingar i kombination kan åstadkomma helt fantastiska resultat! Denna behandling kallar vi för “Duo de luxe”.

carehudvard.com